Despre Clopoțelul Magic

Concept, viziune, scopuri…

Concept

Clopoțelul Magic reprezintă un tărâm virtual al divertismentului și învățării pe care l-am creat după dimensiunea și dorințele celor mai mici telespectatori de pe YouTube.

Cu fiecare videoclip, Clopoțelul Magic deschide porțile către o lume plină de culoare și magie, special creată pentru a captiva atenția copiilor, dar și pentru a le face mai ușoară călătoria prin lume.

Viziune

Din dorința de a face cunoașterea mai ușoară, am creat un canal ce pune la dispoziție o gamă largă de conținuturi educaționale și distractive, de la povești animate și cântece pline de veselie, la tutoriale simplificate și jocuri interactive.

Ne dorim să creăm o comunitate online vibrantă și pozitivă, în care copiii să poată învăța și să se distreze în același timp – totul într-un mediu sigur și cu adevărat captivant.

Scopuri

Ne propunem să îi transformăm pe cei mici în super eroii de care au chiar ei nevoie, iar pentru asta ne asigurăm în fiecare zi că materialele din cadrul Clopoțelului Magic au o contribuție în:

  • Educația interactivă: Scopul principal al Clopoțelului Magic este să ofere copiilor o experiență de învățare interactivă și distractivă. Prin conținutul variat, ne dorim să îi sprijinim în dezvoltarea intelectuală și creativă pe cei mai mici dintre telespectatori.
  • Distracția garantată: Știm că mediul online poate să fie unul sigur, iar pe canalul nostru copiii se pot distra după bunul plac, fără a întâmpina conținut nepotrivit sau periculos.
  • Dezvoltarea personală: Fiecare schimbare începe prin joacă, iar Clopoțelul Magic își propune să contribuie la dezvoltarea personală a copiilor, promovând într-o manieră prietenoasă valori precum curiozitatea, imaginația și învățarea continuă.
  • Comunitate: Canalul construiește o reală comunitate online în jurul său, în care părinții, educatorii și copiii se poată conecta și colabora pentru a sprijini dezvoltarea celor mici.
  • Inspirarea și cultivarea talentelor: Clopoțelul Magic aspiră să inspire și să cultive talentele copiilor, oferindu-le modele de rol și stimulându-i să-și exploreze abilitățile și pasiunile.

 

Așadar, să lăsăm povestea la o parte! Clopoțelul Magic este mai mult decât un simplu canal de divertisment; este un spațiu în care curiozitatea și imaginația copiilor sunt încurajate și cultivate, iar  fiecare clip video este o oportunitate de a învăța ceva nou și de a face experiența de învățare cât mai plăcută și captivantă.

Hai să călătorim împreună în acest loc minunat, unde învățarea devine o aventură fascinantă!

Our History of Commitment to Young Students

The curriculum aims to

Develop skills relevant to the 21st century:

  • Critical thinking These conceptions in education will help children gain different skills needed for their successful future.
  • Creativity We strive to help each child to find their own talents, and also constantly develop and graduate from the school with a confidence in their abilities.
  • Team work We encourage pupils to follow their own passion and support the recognition of talents variety.
  • Communication These conceptions in education will help children gain different skills needed for their successful future.

Testimonials

We could not be happier with our experience so far. The school places the children at its center, and is led by their interests and needs, whilst managing to be academically rigorous and nurturing at the same time.

from Google Reviews

You have been doing such a wonderful job of keeping activities consistent and coordinating schedules every week. I have been telling all my family and friends what a blessing this school has been during this crisis to keep our home calm. Thank you.

from Google Reviews

Instagram

We're always up to something good. Follow along and don't miss a minute.