adrian.pasare

adrian.pasare

Ziua de 1 iunie este specială pentru toți copiii, dar și pentru părinți, fiind ziua în care sărbătorim micuții din viața noastră cu activități cât mai speciale. Cu această ocazie, Clopoțelul Magic a fost pregătit să interacționeze cu cei mici, atât la evenimente, cât și pe micile ecrane.

Corul Clopoțelului Magic, format din 20 de copii, a fost prezent la „Vorbește lumea”, ediția specială de 1 iunie transmisă pe PRO TV. Corul de copii a ales să interpreteze câteva dintre melodiile lor, cu inocența și vocile lor angelice, fermecând audiența și răspândind un val de bucurie.

Dar asta nu este tot – magia s-a extins dincolo de ecranele televizoarelor. Cei 20 de copii ai corului au fost prezenți în cadrul evenimentului „Teddybear Kids”, organizat în aceeași zi. Această petrecere a fost gândită ca o experiență plină de distracție pentru copii, având ca scop să creeze o zi de bucurie pentru cei mici.

Poveștile educative prezentate de Clopoțelul Magic sunt mereu captivante. Create într-un format interactiv, aceste povești sunt concepute pentru a captiva atenția copiilor și pentru a aduce o notă modernă poveștilor clasice. Cu ilustrații vibrante și elemente interactive, aceste povești îmbogățesc imaginația copiilor și fac din învățare o experiență plină de bucurie.

https://protvplus.ro/emisiuni/vorbeste-lumea/clip/49692-clopotelul-magic-cantece-pentru-copii

Subscribe to Our Newsletter

Keep in touch with our news & offers

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *