adrian.pasare

adrian.pasare

Începând cu 1 septembrie, Clopoțelul Magic, îndrăgitul canal de YouTube pentru copii, se pregătește să revină în atenția micilor telespectatori cu o nouă imagine și personaje fascinante. Această revenire aduce multe surprize și evenimente special concepute pentru cei mici, așa că fiți cu ochii pe noi!

Printre noutățile pregătite de Clopoțelul Magic se numără și lansarea unor personaje noi, care vor aduce cu siguranță zâmbete pe fețele celor mici. Astfel, vă invităm să faceți cunoștință cu: Bell, Ana, Mario, Rexy, Missy, Chilly și Lucky.

Indiferent că ascultați melodiile acasă, în mașină sau la o petrecere pentru copii, piesele Clopoțelului îi vor face pe cei mici să danseze de bucurie. Noile personaje și cântece au fost atent alese pentru a le oferi copiiilor și o lecție educativă, fiecare personaj nou arătând cât de importante sunt sinceritatea, prietenia, curajul, curiozitatea.

Revenirea Clopoțelului Magic va fi marcată și de o serie de evenimente speciale adresate tuturor copiiilor. Noua mascotă, Bell va aduce distracția la petreceri, cei mici putând să interacționeze cu noile personaje și să se bucure de magia clopoțelului în realitate, nu numai pe micile ecrane.

Urmăriți Clopoțelul Magic pe toate canalele de social media pentru a fi la curent cu activările și evenimentele planificate în grădinițe și la locurile speciale de joacă.

Subscribe to Our Newsletter

Keep in touch with our news & offers

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *