Clopotelul Magic

Cațelușul Lucky

Ham-ham! Așa îți spune Lucky „Salut, prietene!”. Cu siguranță îl știi, căci Lucky este cățelul faimos în întregul tărâm al Clopoțelului Magic pentru optimismul și veselia sa molipsitoare. Dimineața, Lucky începe ziua cu o săritură energică, alungând visele cu un lătrat și înlocuind norii gri cu soarele.

Își îngrijește mereu blănița pufoasă și ridică urechile chiar de la începutul zilei pentru a auzi cele mai vesele cântecele! Cine nu iubește joaca alături de un partener curajos și mereu pus pe șotii?

Lucky este mereu în căutare de noi aventuri, iar optimismul și veselia îl definesc perfect. Cântă și dansează prin parc, alergând în cerc, ca un mic vârtej de bucurie. Copiii îl urmează, iar parcul se transforma cât ai spune „Ham!” într-un loc fermecat, în care toată lumea râde pe cinste.

Dar Lucky nu este doar un cântăreț și un dansator talentat, ci și un bun prieten. Dacă se întâmplă vreodată fii trist, el este acolo pentru tine, iar fiecare balansare a codiței sale spune: „Nu ești singur, sunt aici pentru tine.”

Însă, știi care este cel mai mare secret al lui Lucky? A învățat că nu există rușine în a-ți arăta sentimentele și că întotdeauna trebuie să fii optimist!

Pe tărâmul Clopoțelului Magic, Lucky nu este doar un cățel vesel, care are cele mai bune rime, ci și un camarad pentru copii și animale, demonstrându-le că bucuria și optimismul pot face viața mai ușoară și mai plăcută. Fiecare zi alături de Lucky, cățelușul vesel, este ocazie de a învăța că a fi autentici este calea spre fericire.

Cațelușul Lucky

Oare ce mai fac amicii mei?
Ana m-a primit de ziua ei
Și sunt tare tare norocos
Ca mi-a pus un nume asa nume frumos

Am botic, codiță și lăbuțe
Am si urechiușe și pernuțe
Sunt un cățeluș cu multe glume
Hai strigă-mă și tu acum pe nume

Lucky Lucky Lucky cel de pluș
Sunt cel mai vesel cățeluș
Îmi iau șapca și rucsacul
Și mă dau de-a berbeleacul

Lucky Lucky Lucky cel de pluș
Sunt cel mai vesel cățeluș
Sunt iubitor si jucăuș
Lucky, Lucky cel de pluș

Țopăi și mă dau de-a dura
Latru vesel de nu-mi tace gura
Sunt un cățeluș tare haios
Cateodata rod si cate-un os

Ii am pe toti amicii mei aici
Sunt si Dinozauri și pisici
E si Clopoțelul e și Ana
Dau din codiță tananananana