Clopotelul Magic

Pisicuța Missy

Nu este greu de ghicit că cea mai pufoasă și adorabilă pisică tărcată este Missy. Recunoscută în tot tărâmul pentru blana moale și pentru ochii verzi ca smaraldul, dar și pentru personalitatea ei dulce și răbdătoare. Se prea poate ca Missy să fi fost în una dintre cele 9 vieți ale sale o bună profesoară de … răbdare și blândețe, sau poate chiar de yoga. Îi place grozav de tare să se întindă și să se lungească!

Missy i-a fost dăruită Anei de către mama ei, iar acum știe că lumea copiilor este plină de curiozitate și entuziasm. În timp, Missy a aflat că învățarea și descoperirea nu trebuie să fie grăbite, așa că își folosește mereu liniștea și calmul pentru a-i îndruma pe copii în aventuri.

Nu e rost să mai lungim vorba! Cine o cunoaște pe Missy poate să afirme alături de noi că este ca o mamă protectoare pentru cei mici, întotdeauna gata să ofere îmbrățișări calde și să îi asculte. Copiii din lumea întreagă pot conta mereu pe Missy pentru a le oferi o mână de ajutor sau un sfat înțelept.

Însă Missy are și un alt dar special. Torsul ei poate calma orice inimă. De fiecare dată când copiii se simt stresați sau obosiți, pur și simplu se așează lângă Missy care toarce, iar grijile dispar.

În lumea Clopoțelului Magic, Pisica Missy este cea care îi învăță pe ceilalți răbdarea și bunăvoința, îi protejează și le aduce zâmbete și confort. Cu Missy alături, fiecare zi este liniștită, iar copiii știi că au un prieten de nădejde care îi însoțește la fiecare pas!

Pisicuța Missy

Missy Miau Miau
Missy Miau Miau
Eu numai la soare stau
Missy Miau Miau
Missy Miau Miau
Everyone is sleeping now

Nu mă strigă nimeni pisi
Pe mine mă cheamă Missy
Noaptea stau mereu la pândă
Dar sunt pisicuță blândă
Am gheruțe, am pernuțe
Am mustățile drăguțe
Dacă mi se face somn, somn, somn
Toată ziua dorm, dorm, dorm

Eu mereu la soare stau
Dorm pe spate dacă vreau
Am blăniță, alunițe
Pap conservă și bobițe
Florile stau pe crenguțe
Am pernute la lăbuțe
sunt pisică și fac miau miau miau
ies la joacă dacă vreau

Sunt roșcată pe blăniță
Nu mă trage de codiță
Dacă mă iubești, eu torc
Și din castronel pap tot
Am gheruțele-ascuțite
Dar să știi că sunt cuminte
Gheruțele nu fac au au au
Daca vrei sa ma mangai, stau