Clopotelul Magic

Dinozaurul Rexy

În tărâmul fermecat al Clopoțelului Magic, trăiește un mic dinozaur pe nume Rexy. Cu ochi de bebeluș și cu un zâmbet care îi trădează bucuria, Rexy este cel mai mic dintre toți locuitorii de aici!

În ciuda vârstei, curiozitatea lui Rexy este de neegalat. Cum este posibil? Rexy vrea să știe totul și să exploreze fiecare colț al lumii minunate din jurul lui, chiar dacă asta înseamnă să ducă la gură și obiecte interzise. Noroc cu prietenii care îi explică de fiecare dată! Însă, chiar și atunci când greșește și se trezește în situații amuzante, Rexy învăță mereu ceva nou și important.

Iar dacă erați și voi foarte curioși, aflați că un lucru pe care Rexy l-a învățat este acela că este în regulă să greșești, dar nu trebuie să renunți. Tocmai de aceea micuțul nostru dinozaur încă învață să pronunțe cuvintele corect și să se descurce de unul singur. Spune Mulțumesc și Pa-Pa, iar astfel cei din jurul lui învață că politețea, aventura și curiozitatea sunt importante și că nu trebuie să se teamă să exploreze lumea, exact așa cum face Rexy!

Ana, Mario și toți ceilalți locuitori ai tărâmului – se bucură de fiecare zi petrecută alături de micul dinozaur curios, pentru că asta înseamnă că undeva așteaptă o nouă aventură, iar Rexy este aici pentru a le aminti că învățarea și descoperirea pot fi amuzante și distractive. Cu el în preajmă, viața este mereu plină de surprize!

Dinozaurul Rexy

Eu sunt Rexy cel pitic
Sunt un dinozaur mic
Sunt peltic dar nu-i nimic
Rexy, Rexy vreau pupic

Rexy e numele meu
Și mi-e foame mai mereu
Dacă văd un măr, e-al meu
Sunt pitic, eu sunt bebeu

Cine cine are colțișori
Ochișorii verzișori
Are coamă de balaur
Dar el este dinozaur

Cine cine e un pic peltic
Rexy, Rexy, cel pitic
Rexy dinozaur mic
Rexy, Rexy vrea pupic

Beau lăptic și ceai cu cana
Sunt prieten bun cu Ana
Și cu Lucky și cu Missy
Și cu maimuțica Chilly.

Eu în loc de tobogan
Spun mereu potogan
La butoi eu zic dupoi
Hai repet-acum cu noi
Hai si cant-acum cu noi